Equip Humà

card image

Hermínia

Gerent Turismo Integral.

Hermínia Andreu i Aparicio.

Doctoranda en innovació en la gestió turística. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques. Diplomada en Turisme Sant Ignasi de Loiola HTSI. Postgrau Direcció i Gestió Turística ESADE-CEDIT. Màster Direcció de Marketing E.A.E.
Ha col·laborat en projectes de desenvolupament territorial a nivell internacional amb una dilatada experiència en gestió del territori en l'àmbit comarcal i local. Altament especialitzada en la generació de consens amb els agents del territori en el moment de planificar i implementar projectes.

Fa més de 25 anys que treballo en aquest sector i encara sento que hi ha un llarg camí a recórrer, em motiva l'oportunitat d'aportar-me coneixements nous cada vegada que col·laboro en un projecte i la capacitat d'adaptació del mateix.

Crec que participar activament en el procés de desenvolupament d’un turisme sostenible, encara que sigui un granet de sorra en la immensitat del desert, fa que tots puguem gaudir de millors experiències d'oci i, al mateix temps, visquem en una societat una mica millor

card image

Otilia

Gerent Otidisseny S.L.

Otilia Torras i Sarragúa

Dissenyadora Gràfica amb més de 25 anys d'experiència en el sector. Gerent de l'estudi Otidisseny, oferint serveis de comunicació gràfica, marketing promocional, promocions online, editorial,branding, plv i altres especialitats en els sectors del retail i el turisme. “Sempre escolto el client, m'adapto,però aconsello i aporto la meva experiència per a l'èxit del projecte"

card image

Erik

Creador de Contingut

Erik Bofill

“Sóc net d’un artista català reconegut i he tingut la sort de créixer en un ambient familiar on es produïen molts processos creatius. Hem considero un apassionat de la fotografia…..m’abstrau completament !
Sóc feliç quan haig de captar un moment especial ja sigui a la natura , amb persones o en un esdeveniment.”

card image

Sabina

Especialista en inversions hoteleres

Sabina Bofill i Vilamala

Amb més de 15 anys d'experiència, ha realitzat estudis de viabilitat de projectes hotelers en diferents destinacions a Europa y Àfrica i valoracions hoteleres principalment en territori nacional. Ha assessorat a vàries empreses en l'anàlisi d'inversions dins del sector turístic i immobiliari del sector retail, entre d'altres.

card image

Núria

Arquitecte Especialista en Accessibilitat

Núria

Sans i Cufí

Amb més de 20 anys d’experiència en el camp de l’urbanisme, em plantejo que davant qualsevol projecte cal recordar que l’objectiu final és millorar la qualitat de vida de les persones i, en aquest sentit, es fa imprescindible l’atenció i el disseny atenent a la diversitat humana. Actuar promovent el foment d ela convivència, amb el degut respecte al medi ambient, com a bé fonamental que és de tota la humanitat. "L'accessibilitat en el disseny de l'urbanisme municipal ha de ser un dels valor afegits per a la millora de la convivència de la ciutadania amb el propi entorn i de les persones”

card image

Frank

Professor d’història i Geografia

Franc Bonet

Gerent de l’empresa “Rencontres Caladoises” que permet a les persones de descobrir les riqueses del Beaujolais a peu i degustant la gastronomia de la regió. “Apassionat per l’historia i el patrimoni soc feliç quan transmeto els meus coneixements als demès. Voluntari i determinat, m’agrada compartir. He publicat alguns articles com “homes et terres du nord” (1992) sobre el metro de l’îlle, estic implicat en la formació de presoners per la seva reconversió a la vida en societat.”